Stensruds Flyttebyrå er spesialister på all flytting av piano og flygel. Vår erfaring er uvurderlig når slike tunge og sensitive instrumenter skal flyttes, og vi ivaretar både det utvendige og det innvendige i instrumentet. Vær trygg på at du velger riktig flyttebyrå til oppdraget når du velger oss, vi har utviklet egne teknikker gjennom mange ti-års erfaring på akkurat dette feltet – og flytter ditt piano eller flygel trygt og sikkert.

Vi er ikke redde for en utfordring, og har løsninger for det meste. Vår trappemaskin er til god hjelp der tunge instrumenter må opp eller ned en trapp, og skulle trappen være for smal eller dørene for trange, så kan vi leie en kran fra en av våre samarbeidspartnere.

Ta gjerne kontakt med oss idag, så kommer vi ut på en befaring for å forsikre oss om at prosjektet er gjennomførbart. Og hos oss er ingenting umulig, det umulige tar bare litt lengre tid.

Kontakt oss

Ta kontakt idag for en hyggelig flytteprat. Vi gjør alle flyttejobber, og er spesialister på piano, flygel og kontorflytting.

Kontakt oss

Stensruds Flyttebyrå AS
Bjørn Farmanns gate 15
3746 Skien

E-post: stensrud@flyttebyra.no

Telefon: 355 23 135